Afspraken maken

Voor het maken of verzetten van afspraken zijn wij bereikbaar op de telefoon (030) 225 01 32. Op woensdag- en vrijdagmiddag zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Aanmelden nieuwe cliënt

Indien u nog niet bekend bent bij ons, kunt u bovenstaande nummer bellen voor een afspraak. Ook is het mogelijk om het aanmeldingsformulier op deze site in te vullen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

E-mail herinnering

Indien wij beschikken over uw juiste e-mailadres, ontvangt u 1 week, en 2 dagen voor elke afspraak, een herinnering per email. Deze mail is een extra service. U dient uiteraard zelf op de hoogte te zijn van uw afspraak en deze goed te noteren. Indien wij niet in de gelegenheid zijn deze mail te versturen, kunt u hier geen rechten aan ontlenen.

Annuleren van afspraken

Indien u verhinderd bent, om welke reden dan ook, kan een afspraak verzet worden. Wel willen wij u vriendelijk verzoeken een afspraak minstens één werkdag (24 uur) van tevoren te annuleren, anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Afspraken die gepland staan op een maandag, dienen de vrijdagmorgen ervóór voor 12:00 afgemeld te zijn.

Bedenk dat het annuleren van behandelingen de continuïteit van uw zorg in gevaar kan brengen.

Wijzigingen doorgeven

Indien uw gegevens gewijzigd zijn, zoals woonadres, e-mailadres, telefoonnummer en/ of verzekering, wilt u dit dan aan ons doorgeven? Ook is het belangrijk dat uw mondhygiënist op de hoogte is van eventuele veranderingen in uw medische situatie. Veel medicijnen hebben invloed op de mondgezondheid of zijn van invloed op de behandeling.

Begroting

Indien een behandeling hoger zal zijn dan €250 ontvangt u een begroting.

Betaling

Na uw behandeling verzoeken wij u, om uw factuur gelijk bij de balie te pinnen. Vervolgens kunt u zelf de factuur indienen bij uw verzekeraar.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn te pinnen, dan ontvangt u uw factuur via Infomedics. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de servicedesk van Infomedics.

Tel 036 - 203 19 00 of kijk op www.infomedics.nl.

Locatie

Het adres van de praktijk is Rembrandtlaan 2, 3723 BJ Bilthoven

1e verdieping, gevestigd in tandartspraktijk Mijnmondzorg.